Projecten in ontwikkeling 

Midden in het rustieke centrum van Hoogeveen hebben wij een pand aangekocht en verbouwen wij deze tot 4 luxe appartementen. De 2 appartementen op de BGG van ca 100 m2 per stuk zijn voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers en een badkamer. Tevens is er een berging beschikbaar.  De appartementen op de eerste verdieping zijn ca 120m2 groot en hebben een extra slaap kamer en studeerruimte op de verdieping. Aansluitend hebben deze appartementen een ruim en compleet dakterras met alle luxe en comfort die u mag verwachten. Oplevering derde kwartaal 2021!

In Meppel werken we aan een studie voor 10 schitterende luxe appartementen met een fantastisch uitzicht. De appartementen zijn gelegen aan de rand van het centrum en worden voorzien van een een uniek zelf parkerend systeem voor auto's. Op die manier kunt u veilig en droog vanuit uw eigen parking naar uw luxe appartement. Uiteraard is er ook een ruime berging beschikbaar. Elk appartement heeft een eigen balkon en het penthouse kan een groot dakterras krijgen. Alle appartementen hebben een oppervlakte van ca 100m2 en zijn voorzien van 2 slaapkamers. 

In Meppel gaan wij een Business en Parking Concept ontwikkelen op een zeer unieke locatie aan de rand van het centrum. Zeer eenvoudig te bereiken zowel te voet, openbaar vervoer en per auto. Wij gaan uit van 40-60 eenheden in diverse afmetingen zodat er voor zowel particulieren als bedrijven voldoende ruimte ontstaat.

In Steenwijk hebben wij een mooi grondpositie aangekocht aan de rand van het centrum. Hier gaan wij 16 nieuwe ruime appartementen ontwikkelen. Wij gaan deze en unieke en energie zuinige appartementen in de commerciële prijsklasse verkopen. De bouw oplevering zal medio 2023 zijn.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn